Alpinism industrial 

Lista lucrărilor efectuate de alpiniști industriali este foarte mare, dar principalele tipuri de lucrări sunt următoarele: curățarea pereților și ferestrelor, instalarea și demontarea publicității, lucrări de iluminarea și vopsirea la o altitudine mare. Alpinismul industrial este destul de periculos. Astfel, lucrătorul este afectat de diverși factori periculoși și nocivi, care în viitor pot duce la boli sau traume. 

 
Sub alpinism industrial este înțeleasă tehnologia de lucru care se realizează la înălțime, adică, acolo unde nu există sprijin. De regulă, pentru alpinism industrial se folosesc următoarele echipamente: cabluri, funii, dispozitive de coborâre, carabini și alte dispozitive speciale necesare pentru siguranța lucrătorului. 
 
Avantajele pe care dispune alpinism industrial în Chișinău sunt următoarele:  
1. Alpinist industrial poate lucra în locuri greu accesibile.
2. Lucrul se efectuează fără utilizarea ascensoarelor.
3. Fațada clădirii nu va fi deteriorată.
4. Lucrul se execută perativ.
5. Nu există restricții la înălțime.
6. Economii semnificative la echipamentele speciale.
 
Lista lucrărilor realizate de alpinism industrial este foarte mare, dar principalele tipuri de lucrări sunt următoarele:
 
Spălarea pereților și ferestrelor. Adesea, alpiniști industriali efectuează astfel de lucrări la clădiri cu mai multe etaje. Adesea, e necesar de spălat ferestrele la etaje înalte, geamurile verticale de la capetele instalațiilor de producție sau de pe scări etc.
  
Instalarea și demontarea obiectelor publicitare. Adesea se primesc comenzi de spălare a banner-elor. Dacă reclama este plasată pe o suprafață mare, atunci alpinistul industrial trebuie să o spele sau să o demonteze aparte. Mai mult, el face toate aceste lucrări la înălțime fără sprijin. Muncitorul este suspendat pe o frânghie cu sistemul de siguranță.
 
Lucrări de iluminare. Alpinist industrial, de asemenea, se ocupă cu instalarea lămpilor pe stâlpi, atârnă decorațiuni de sărbători, vopsește obiecte destul de înalte sau clădiri. Uneori puteți vedea că oamenii pictează clădiri, turnuri la mare altitudine, aceștia sunt alpiniști industriali. Munca lor include pictarea obiectelor la înălțime și aplicarea diverselor desene.
 
Etanșarea rosturilor la obiecte. Alpinistii industriali își desfășoară activitatea și pe clădiri vechi, unde este necesar de izola pereții, de a etanșa rosturi și crăpături care s-au format. Pe clădiri noi, de asemenea, se execută toate lucrările necesare imediat după construcția obiectului.
 
Curățirea zăpezii. În timpul iernii, alpiniști industriali curăță acoperișurile caselor de zăpadă și țurțuri. 
 
Sudarea și asamblarea obiectelor. Putem spune că acesta este cel mai dificil tip de muncă în domeniul de alpinism industrial. Muncitorii din această profesie colectează și asamblează construcțiile de publicitate cu obiecte publicitare, atașează scări de evacuare și, de asemenea, sudează piesele necesare. Și, de asemenea, fac toate acestea la o înălțime mare. 
 
Alpinism industrial în Moldova este destul de periculos. O persoană este afectată de diverși factori periculoși și nocivi, care în viitor pot duce la boli sau răni. Mai bine de a apela la ajutorul profesioniștilor. Adesea este necesar de a efectua o anumită lucrare la înălțimi, de exemplu, pe baraje, turnuri, poduri etc., iar singura soluție este alpinism industrial. 

Alpinism industrial

Lista specialiștilor care oferă servicii Alpinism industrial în Moldova. Vă puteți familiariza cu lucrările, recenziile și prețurile specialiștilor. Pentru a face acest lucru, mergeți la profilul specialistului selectat. 

Incă, puteți vedea o listă prețurilor de lade la alți specialiști în secțiune LISTELE DE PRETURI. În această listă, specialiști care oferă serviciul Alpinism industrial.

Sus