Design arhitectural

Descrierea lucrărilor executate la etapa de proiectare arhitecturală. 

Crearea unei clădiri sau a construcției începe cu proiectare  arhitecturală. De regulă, clientul are o idee generală despre clădirea sau interiorul de care are nevoie. Însă pentru a ține cont de toate cerințele și caracteristicile, selectarea materialelor, de a clarifica soluții arhitecturale și de a „încadra” toate cerințele într-o anumită cantitate de resurse materiale, adesea este necesar de ajutorul specialiștilor.
  
Etapele proiectării arhitecturale

 

Proiectarea arhitecturală include următoarele lucrări:
 
Elaborarea specificațiilor tehnice;
Crearea proiectului vizual și a desenelor tehnice;
Elaborarea unui set arhitectural de documentație.

 

La etapa creării specificațiilor tehnice, cerințele și dorințele clientului sunt de acord cu cele a antreprenorul. De asemenea sunt clarificate condițiile inițiale a construcției sau decorarea clădirii finisate. Dacă sunt necesare lucrările de reconstrucție, atunci se discută despre capacitățile și dorințele clientului. La această etapă are loc alegerea materialelor, sunt determinați parametrii principali ai obiectului și specificate costurile aproximative ale materialului pentru construcție.

 

La elaborarea unui proiect preliminar, se iau hotărâri referitor la arhitectura generală a clădirii, fațadelor și planurilor, iar obiectul, în general, este legat de mediul extern existent. Proiectarea arhitecturală în Moldova ține cont de particularitățile climei și ale terenului, de anumite tradiții arhitecturale. Specialiștii creează un model 3D al proiectului pentru vizualizarea acestuia, astfel încât clientul să aibă posibilitatea să evalueze aspectul clădirii, să facă unele ajustări, să poată schimba ceva în dimensiunea, decorația sau forma clădirii.
Desenele de schiță stau la baza desenelor viitoare de lucru.

 

La etapa dezvoltării setului de documentație de lucru, se realizează un studiu mai detaliat a soluțiilor de proiectare, se determină tipul și amenajarea rețelelor de inginerie, și sunt specificate unele aspecte tehnologice ale construcției și decorației externe și interne. Pe baza setului de desene tehnice, se estimează costurile principale.

 

Inginerii de proiectare care reprezintă proiectare arhitecturală în Chișinău sunt profesioniști de înaltă calificare. Apelând la specialiști pentru ajutor, primiți un pachet complet de documentație necesară pentru începerea construcției. 

Design arhitectural

Lista specialiștilor care oferă servicii Design arhitectural în Moldova. Vă puteți familiariza cu lucrările, recenziile și prețurile specialiștilor. Pentru a face acest lucru, mergeți la profilul specialistului selectat. 

Incă, puteți vedea o listă prețurilor de lade la alți specialiști în secțiune LISTELE DE PRETURI. 

În această listă, specialiști care oferă serviciul Design arhitectural. 

Sus