Machiaj și make-up în Moldova și în Chișinău 

Aplicarea machiajului nu este o procedură atât de ușoară pe cât pare, iar video-uri tutoriale complicate pe YouTube pot doar să ducă la confuzii. Trebuie să aplicați cremă tonală  înainte sau după… după ce? La ce etapă trebuie să vă vopsiți ochii? Desigur, totul depinde de preferințele personale și experiență acumulată. Însă, după mulți ani de căutare poate este sens de a apela la servicii profesioniștilor din domeniul de machiaj în Moldova, care și-au găsit deja propria metodă specială.
 
Machiaj în Moldova, precum și în toată lumea, subliniază frumusețea naturală și trăsăturile faciale unice.
 
Diverse tipuri de machiaj sunt create pentru a atinge același scop - de a accentua caracteristicile naturale și frumusețea persoanei. Contrar credinței populare, make-up nu este ceva care ascunde și schimbă aspectul unei persoane. De fapt, diverse tipuri de machiaj în Chișinău sunt folosite pentru a sublinia frumusețea reală a femeilor.
 
1. Machiaj HD.
 
HD make-up în Moldova, sau High Definition, machiajul de “rezoluție înaltă” este o tehnică care folosește produse cosmetice care ascund liniile și cute și care nu se uzează cu timpul. Acest tip de machiaj este conceput pentru a face pielea să pară impecabilă timp de câteva ore.
 
Ce este unic în această metodă?
 
El nu arată greoi și dă naturalețe atât pe cameră, cât și cu ochiul. Menține pielea tânără și strălucitoare ore întregi.
 
2. Aeromachiaj
 
Se crează un strat de machiaj, care are o suprafață netedă și arată perfect.
 
Ce este aici unic?
 
Machiajul are, probabil, aspectul cel mai ireproșabil și neted dintre toate tipurile de make-up în Moldova. Acoperă complet orice pete, imperfecțiuni, în timp ce nu pare nefiresc sau sfidător.
 
3. Machiaj mat.
 
Dintre toate tipurile, make-up mat este poate cel mai popular. Poate fi folosit atât pentru imaginea Dvs. de fiecare zi, cât și pentru ocazii speciale. Acesta vă permite să experimentați cu culori și nuanțe vibrante, fără a deranja aspectul natural al feței. El este îndrăzneț și sofisticat în același timp, ideal pentru orice condiții meteorologice.
 
Ce este unic?
 
Acesta este un machiaj excelent pentru toate ocaziile și pentru orice moment al zilei. Este ușor, permite pielii Dvs. să respire. Acest make-up în Moldova este disponibil într-o gamă largă de culori și nuanțe, ceea ce oferă multe oportunități pentru a crea aspect uimitor.
 
4. Machiaj natural.
 
Nu tuturor le plac culori și metode îndrăznețe. Pentru astfel de cazuri, există make-up natural. Aici este folosită o bază ușoară pentru a conferi un ton uniform, cu culori naturale pentru a sublinia doar nuanțe principale.
 
Ce este unic?
 
Acesta este tip perfect pentru cei care doresc să arate minunat. Avantajul în aceea că veți arăta ireproșabil, subliniind doar caracteristicile naturale a feței.
 
5. Machiaj Smokey.
 
Machiajul Smokey ajută la crearea unei imagini sexy și puternice, cu ochi întunecați și buze strălucitoare. Zona principală a acestui stil de machiaj sunt ochii. Nuanțele de negru și gri sunt folosite pentru a crea un aspect fumos închis, iar nuanțele de maro pentru un aspect moale. În funcție de caz și ora zilei, poate și folosit un ruj strălucitor sau chiar să nu fie vopsite buzele, astfel încât ochii să iasă în evidență.
 
Ce este unic?
 
Machiaj ”smokey” este potrivit pentru o femeie modernă. Acesta este extrem de senzual și atractiv, nu arată prea eclectic.
 

Sus