Fabricarea ferestrele și repararea ferestrelor în Chișinău

Geamuri moderne de înaltă calitate, frumos proiectate stau la baza unui interior modern într-o clădire rezidențială, birou sau spațiu public. Fabricarea și repararea ferestrelor, efectuate de un specialist, oferă o garanție de fiabilitate, ușurință de utilizare și microclimat normalizat.

 
Serviciul pentru fabricarea și instalarea, precum și repararea ferestrelor în Moldova include toate tipurile de lucrări specifice: 
 • Măsurarea deschiderilor;
 • Selectarea designului optim în conformitate cu cerințele și dorințele clientului;
 • Ajutor în alegerea și proiectare;
 • Demontarea geamurilor vechi pentru spații aflate în funcțiune și pregătirea deschiderilor într-o clădire aflată în construcție;
 • Instalarea plaselor de țânțari;
 • Instalarea și / sau înlocuirea pervazurilor, pantelor, stropilor;
 • Repararea și înlocuirea încuietorilor și mânerelor;
Repararea ferestrelor instalate anterior. 
Întreprinderile care produc geamuri moderne oferă multe opțiuni care variază în design, material de fabricație, profil, scop, gradul de conservare a căldurii, categorii de preț și mulți alți indicatori. Adesea, clientului este dificil să stabilească exact ce ferestre vor fi optime într-un anumit caz, deoarece alegerea și posibilitățile sunt foarte diverse. În acest caz, implicarea unui specialist este recomandată deja la etapa alegerii tipului și designului.
 
Fabricarea și repararea ferestrelor în Moldova a  devenit un domeniu dezvoltat și căutat des în industria construcțiilor. Doar persoanele cu abilități speciale sau ocupate cu profesie corespunzătoare pot instala și chiar pot face geamuri cu propriile mâini. Calitatea și aspectul deschiderii, precum și durata funcționării depind de tehnologia corectă de instalare. Ferestre moderne din plastic sunt proiectate pentru 10-15 ani de serviciu, iar instalarea lor necorespunzătoare poate reduce semnificativ această durată. 
 
Principalele tipuri
 
Pot fi clasificate în funcție de indicatori diferiți - după numărul de așa numite “frunze”, prin metoda de deschidere, după tipul și designul profilului, după tipul și scopul pachetului de sticlă, după forma și designul cadrului și al deschiderii.
 
Dacă este destul de ușor să determinați numărul de frunze, metoda de deschidere trebuie să alegeți cea mai optimă. Aceasta poate fi o fereastră cu balamale convenționale sau cu balamale cu posibilitate de aerisire și microventilare. 
 
Constipația poate fi rotativă obișnuită și poate fi blocată dacă aveți copii în casă. Pentru camerele mici, ferestrele cu geamuri glisante vor fi cele mai convenabile.
 
Designul profilului este ales ținând cont de cerințele pentru cameră. Profilul ferestrei oferă un grad diferit de protecție împotriva prafului și a umidității, prevede posibilitatea de a utiliza una sau alta fereastră cu geam dublu etc. De asemenea, designul profilului afectează costul total al ferestrei.
 
Tipul de pachet de sticlă afectează în principal gradul de izolare termică a încăperii. Dacă pentru o casă pe pământ este suficient să instalați geamuri cu o cameră, atunci pentru un spațiu rezidențial sau pentru birouri, sunt necesare cel puțin cel puțin cele cu două camere.
 
Procesul de instalare  
Specialiștii care oferă producția și repararea ferestrelor în Chișinău efectuează toate lucrările necesare în conformitate cu standard GOST 30971-2002, care definește regulile de bază și cerințele pentru instalarea ferestrelor în clădirile rezidențiale și publice.
 
Tehnologia pentru umplerea deschiderilor de ferestre include următori pași:
 •  
 • Pregătirea deschiderii, ținând cont de dimensiunile pentru cusăturile de montare;
 • Instalarea ferestrei, alinierea ei în deschidere;
 • Realizarea îmbinărilor de asamblare;
Lucrări finale - instalarea și decorarea versanților, pantelor, pervazului etc.
 
Fiecare dintre etapele acestui proces tehnologic necesită anumite abilități, cunoștințe profesionale și experiență. Adesea, nerespectarea vreunui element de instalare aparent minor poate duce la consecințe neplăcute în timpul funcționării. De exemplu, nerespectarea cerințelor pentru îmbinările cu trei straturi va duce inevitabil la încălcări ale izolației hidrotermice a deschiderii, iar lucrările neprofesionale de finisare pot crea probleme suplimentare cu reparație.

 

Specialiștii în fabricarea, instalarea și repararea de geamuri moderne în Chișinău vor efectua lucrările eficient și la timp și, dacă este necesar, vor sfătui clientul cu privire la alegerea proiectării, precum și a funcționării sistemului final! 

 


Sus