Tipărirea pe suprafețe solide în Chișinău

Dezvoltarea modernă a tehnologiei permite designerului să pună în aplicare cele mai îndrăznețe decizii. De exemplu: tipărirea pe suprafețe solide în Chișinău a devine un serviciu din ce în ce mai popular. Hârtia digitală este adesea folosită pentru acest tip de lucrări - este o foaie pentru imprimarea cu laser, care poate fi utilizată pentru a printa imaginea pe aproape orice suprafață dură. 

Dezvoltarea modernă a tehnologiei permite designerului să pună în aplicare cele mai îndrăznețe decizii. Tipărirea pe suprafețe solide în Chișinău  devine din ce în ce mai populară. 
Hârtia digitală este adesea folosită pentru acest tip de lucrări - este o foaie pentru imprimarea cu laser, care poate fi utilizată pentru a printa imaginea pe aproape orice suprafață dură. 
 
Produsul poate fi utilizat pentru imprimarea fotografiilor sau a altor desene și poate fi tăiat pentru a reduce transferul de fundal polimeric, dacă este necesar. După imprimare, grație unei tehnici speciale, imaginea poate fi transferată pe orice suprafață. 
 
Tipuri populare de imprimare pe materiale solide: 
  1. Imprimare ultravioletă pe PAL - folosită la producerea plăcilor informative, uși neobișnuite cu modele individuale, huse originale de mobilier care pot decora orice mobilier: masă, scaun, pat, canapea. 
  2. Tipărirea pe lemn devine din ce în ce mai populară în societatea modernă. Acest lucru se datorează faptului ca lemnul este material ecologic. Este folosit pentru a decora spațiile, pentru a crea ambalaje cadouri pentru lucruri scumpe și exclusive. 
  3. Imprimarea UV pe plastic - se diferențiază prin aspectul său diferit și prin transmiterea  culorilor deschise. Este cea mai adesea utilizată metoda în scopuri publicitare: rafturi, imitații, vitrine, panouri de mesaje, indicatoare publicitare, indicatoare rutiere. 
  4. Utilizarea de acril și a plexiglasului este necesară în scopuri publicitare și uneori decorarea clădirilor. Avantajul utilizării acestui material este originalitatea execuției, iar minus este fragilitatea în utilizare. 
  5. Desenul pe placaj este răspândit la decorarea mobilierului, în special pentru camere pentru copii.  
Imprimarea UV pe panouri sandwich este comună pentru decorarea bucatariilor și băilor. Popularitatea acestui tip de imprimare este explicată de multe avantaje: estetică, ușurința în instalare, rezistența la apă, preț scăzut, capacitatea de a implementa orice design.
 
Pe lângă cele mai răspândite alternaive, antreprenorii oferă imprimare pe suprafețe solide în Moldova a următoarelor materiale: marmură, porțelan, policarbonat, polistiren, MDF, placă din fibre, PET, panouri HPL, plexiglas, carton, plută, parchet, laminat și altele.
 
Site-ul nostru dispune de companii care pot crea imprimarea pe orice suprafață. Pentru a alege materialul potrivit, trebuie să înțelegeți în mod clar ce rezultat aveți nevoie pentru a obține.
TOPMASTER prezintă companii și tipografii care imprima pe orice suprafață. Pentru a alege materialul potrivit, trebuie să înțelegeți clar ce rezultat doriți să obțineți. 

Sus