Lucrări de montare

La construirea oricăror obiecte, este necesar să se asigure rezistența și stabilitatea structurilor montate. Compania noastră de construcții efectuează servicii de instalare în Moldova cu respectarea constantă a tehnologiilor și normelor de bază, cu utilizarea cea mai completă a mecanismelor și mașinilor specializate într-un timp scurt.

  
Tehnologii de montare utilizate
  
Începând construcția clădirii, angajații noștri analizează documentația primită. În dependență de cerințele clienților, numărul de etaje și scopul structurilor, angajații noștri efectuează diferite lucrări de instalare folosind următoarele tehnologii:
  
Metoda separată de instalare implică separarea tuturor lucrărilor. La prima etapă, sunt instalate fundații prefabricate, la a doua sunt montate coloane, la a  treia etapă sau sunt instalate grinzi, etc. Acest lucru vă permite să asigurați ritmul de lucru cu mecanisme de montare și să simplificați alinierea structurilor montate cu aceeași denumire.
Metoda complexă implică instalarea tuturor tipurilor de structuri prefabricate în celule, ceea ce permite, după terminarea lucrărilor într-o celulă, mutarea macaralei spre alta pentru ca să înceapă să efectueze următoarele tipuri de lucrări de construcție și instalare, ceea ce doar accelerează construcția obiectului.
Metoda complexă separată combină aspectele pozitive ale metodelor de mai sus, ceea ce permite utilizarea mai deplină a beneficiilor puternice tehnice a construcției și a specializării angajaților noștri.
  
Tipuri de lucrări efectuate
  
Echipa companiei noastre efectuează  următoarele tipuri de lucrări de instalare:
  
Construcția fațadelor, acoperișurilor și gardurilor.
Lucrări de sudură.
Instalarea structurilor metalice.
Instalarea obiectelor comunale.
Construcția de clădiri rezidențiale și auxiliare.
  
Vă sugerăm să economisiți la procurarea materialelor pentru construcție, să nu plătiți pentru chiria echipamentelor specializate și să nu atrageți specialiști ale căror servicii sunt necesare doar pentru o perioadă scurtă de timp. Acest lucru este posibil nu numai datorită contactelor cu producătorii de materiale și disponibilității mecanismelor necesare în propria flotă, dar și calificărilor înalte și selectării optime a angajaților din echipa companiei noastre.
 
Contactați reprezentanții noștri și vom construi orice clădire, inclusiv obiecte non-standard! 

 

Sus