Fațadă

Decorarea sau îmbunătăţirea aspectului exterior a clădirii reprezintă servicii de construcție care pot nu numai da viaţa nouă a clădirilor, precum și a avea caracteristicile funcționale ale acestor. Astfel de operaţiuni includ: 

- instalarea și îmbunătățirea fațadei;

- încălzire și ermetizare;

- servicii de tencuitori și finisatori. 

Aproape întotdeauna, acesta este un număr de servicii care se realizează pe partea din față a clădirii, precum și pe părți laterale și curte. 

Astăzi, tipurile solicitate sunt fațade „umede” sau ventilate, care necesită diferite tipuri de lucrări. 

Principalele tipuri de lucrări de fațadă în Moldova: 

Curățarea și spălarea  fațadelor. După ploi sau zăpadă, rămân urme care strică imaginea clădirii. Pentru a vă întoarce o priveliște frumoasă, este necesar să o spălați din timp. Spălarea fațadelor este întotdeauna asociată cu înălțimea și nu toată lumea va putea efectua astfel de lucrări personal.

Hidroizolarea. Această specie de lucrări  implică protecția fațadelor împotriva oricărui tip de distrugere, adesea asociată cu capricii meteorologice. Acest tip este destinat acoperirii fațadelor cu un strat special de protecție care împiedică pătrunderea umidității.

Etanșarea cusăturilor. Aceste acțiuni sunt asociate cu izolarea fațadelor, ceea ce vă va permite să îndepliniți toate lucrări foarte repede, și astfel tratament prelungește durata de viață a clădirii fără reparații.

Lucrări de restaurare. Acest tip de lucrări vor fi necesare în orice caz, și chiar și atunci când toate lucrările preventive sunt deja efectuate. Are mare importanță pentru clădirile din patrimoniului cultural. Lucrări de restaurare necesită un profesionalism deosebit pentru persoanele implicate.

Lucrări de reparații de finisare. Cel mai frecvent tip de muncă. Include: 

  • decorarea fațadei;
  • îmbunătățirea aspectului exterior;
  • Reparaţie  completă. 

Aceste lucrări de fațadă sunt împărțite în două tipuri: capitale și cele cosmetice. Primul tip de lucrare este o acțiune la scară largă, poate chiar cere aplicarea de noi straturi. Cel cosmetic este lucrul asociat cu stratul decorativ sau cu unele elemente a acestui. 

Lucrările de fațadă din Chișinău sunt realizate cel mai buni profesioniști care dispun de toate echipamente și instrumente necesare.Găsiți-ii chiar acum pe site-ul nostru! 

 

Sus