Design interior profesional 

Proprietarii tot mai des au nvoie de serviciile designer-ilor profesioniști care pot crea un proiect pentru un apartament. Astfel de situație se creează din cauza că reparațiile de proiectare încetează să fie ceva extraordinar și accesibil doar pentru persoanele cu un nivel ridicat de venit. Astăzi puteți găsi un designer care vă va ajuta să faceți un proiect interesant în timp ce economisiți bani și eforturi. 

Design interior: de ce este necesar să creați  un proiect? 

În urmă cu câteva decenii, nici nu ne-am gândit să angajăm un designer pentru a decora interiorul. Efectuând reparații, am selectat independent imagini de fundal, faianță și alte finisaje, adesea fără să ne gândim dacă materialele decorative sunt în armonie între ele. Designul interior era ceva accesibil numai pentru persoanele cu venituri mari. Dar astăzi situația s-a schimbat. 

Până în prezent, numărul celor care apelează la serviciile proiectanților profesioniști a crescut semnificativ. Proprietarii de apartamente înțeleg că un design interior profesional vă permite să rezolve mai multe probleme simultan: 

  •  de a face casa mai confortabilă, mai ergonomică;
  •  de utiliza mai economic echipamentele și tehnica casnică în ceea ce privește consumul de resurse;
  •  de a extinde spațiul datorită reamenajării reușite sau altor soluții;
  •  de a face camerele cât mai funcționale;
  •  de a ajuta proprietarii să își descopere propriul gust, stil și să realizeze visele unui interior perfect! 

Uneori, proprietarii de apartamente își imaginează intuitiv cum ar trebui să arate locuința lor, dar nu pot denumi cu exactitate stilurile preferate și aleg mobilierul și decorul corespunzător situației. Când comandați serviciile de design interior în Moldova, aveți ocazia să implementați mai întâi ideie Dvs. proprii (datorită imaginii 3D fotorealiste), apoi să-l realizați în realitate.

De ce merită să comandați un proiect de design interior în Chișinău de la un profesionist? 

Serviciile din acest domeniu a unui profesionist, paradoxal, vă permite să economisiți bani. Designer sau arhitect au proprii furnizori de materiale cu care lucrează în condiții favorabile, astfel încât economisiți și cu finisarea. În plus, designerul cunoaște bine piața de mobilă, el poate oricând alege o alternativă la o canapea clasică la un preț mai accesibil. 

Atunci când faceți proiect de design interior în Chișinău, înțelegeți că prețurile pentru lucrări de finisare și în special pentru mobilier și decor în magazinele capitalei sunt adesea semnificativ mai mari decât la ​​mici fabrici private din regiuni. Proiectanții, de regulă, lucrează cu producători din toată țara și chiar din străinătate, ceea ce contribuie, de asemenea, la reducerea costurilor proiectului. 

Sus