Asamblarea mobilei

Pur și simplu de a cumpăra mobilă într-un magazin nu este de ajuns. La urma urmei, după cum știți, după cumpărarea mobilei, trebuie încă să o asamblați. Montarea mobilierului este un proces care consumă foarte mult timp. În scopul economiei, mulți oameni cred că o pot face desinestătător, dar în realitate se dovedește a fi o sarcină foarte dificilă. Asamblarea corectă a mobilierului necesită nu numai abilitățile a meșterului, dar adesea și o înțelegere a instrucțiunilor, desenelor conexiunilor tuturor pieselor, complexitatea lucrărilor de instalare etc. De aceea, ar trebui să încredințați toată munca doar profesioniștilor! 

Asamblarea mobilei în Chișinău și Moldova este realizată de mulți specialiști particulari din care puteți întotdeauna alege cel mai bun. Aici puteți alege un specialist pentru a efectua diferite tipuri de lucrări: 

  • Montarea și demontarea rafturilor, dulapurilor, standurilor;
  • asamblarea paturilor, canapelelor și fotoliilor;
  • mese pentru calculatoare și birouri;
  • instalarea bucătăriei (dulapuri, blat);
  • selectarea materialelor;
  • ajutor în alegerea unui design individual;
  • reparația mobilei (înlocuirea tapițeriei, restaurarea pereților dulapului etc.) 

Serviciul cele mai popular - asamblarea și instalarea mobilierului nou. Materialul utilizat la fabricarea unor astfel de produse este PAL melaminat (placi de particule laminate). Fiecare mobilă este formată din următoarele părți principale: perete posterior, pereți laterali, distanțier, capac, fațadă și rafturi. Pentru fixarea internă a elementelor de astfel de mobilier, se folosesc colțuri, dibluri, cuple și șuruburi. Pentru o funcționare completă, de asemenea, accesorii necesare: mânere, picioare, balamale. După montare, mobilierul este instalat  la locul său. Dacă montajul și instalarea sunt efectuate corect, atunci ușile nu se vor deschide spontan, iar sertarele pot fi întotdeauna scoase. 

Montaj de mobilă în Moldova de către meșteri privați iese mai ieftin decât comandarea acestui serviciu direct de la magazinul de mobilă. De regulă, astfel de specialiști au o experiență vastă în acest domeniu, ceea ce indică la calitatea înaltă de efectuare a muncii. 

Sus