Îndepărtarea părului și epilarea în Moldova

Epilarea este o procedură care promovează îndepărtarea completă a părului. În același timp, efectul este asupra foliculului de păr, ceea ce duce la o încetinire eficientă a creșterii părului. Trecerea unui curs complet de îndepărtare a părului va scăpa de vegetația nedorită mult timp și, eventual, pentru totdeauna.

 
Epilarea este o procedură care ajută la îndepărtarea completă a părului. În același timp, sunt afectate doar folicule de păr, ceea ce duce la o încetinire eficientă a creșterii. Trecerea unui curs complet de de epilare în Chișinău va scăpa de totul  nedorit pe mult timp și, eventual, pentru totdeauna.
 
Epilare se realizează folosind metode de cosmetologie modernă, prin care foliculul pilos este distrus sub influența diferitelor tipuri de energie. Cele mai populare metode până în prezent sunt următoarele:
 
Epilarea cu laser, este cea mai eficientă  metodă, la fel  de confortabilă și estetică. În timpul procedurii, absorbția este realizată de melanina pigmentului țintă în structura părului, emisă de energia luminii de laser. Această energie este transformată în căldură, este arsă rădăcina și axul părului, fără a afecta țesuturile din apropiere. Din această cauză, este exclusă apariția diverselor complicații după procedură. Laserul acționează numai asupra părului matur și încetinește creșterea părului latent. Rezultatul real poate fi văzut după prima sesiune, când cantitatea de vegetație este redusă mai mult de 70%.
 
Epilarea în Moldova se realizează și folosind alte metode:
 
Fotoepilare, care vă permite să scăpați de păr cu ajutorul unor licăriri de lumină. Bulbul de păr este distrus de energia ușoară.
Electroliză, când distrugerea bulbului și rădăcinii are loc sub influența unei mici descărcări de curent. Un ac subțire este introdus în foliculul, prin care trece o descărcare electrică minimă;
Îndepărtarea părului prin metoda Elos, combinând toate tipurile de energie în sine și acționând împreună. Aparatul pentru această tehnică este echipat cu un sistem de răcire special. Metoda constă în expunerea folicului la lumina pulsată bipolară și în bandă largă, ceea ce duce la nimicirea bulbului;
Qool-epilare, un tip de epilare cu laser, în care laserul acționează direct asupra părului, lăsând pielea intactă;
Epilarea AFT, în care radiațiile cu impulsuri infraroșii afectează selectiv cele mai adânci rădăcini.
 
Un avantaj mare al tuturor metodelor este capacitatea de a scăpa de părul nedorit pe mai mult timp doar după câteva proceduri.

 

Sus