manichiură, pedichiură, Moldova, Chișinău
 Astăzi, obținerea unghiilor frumoase și sănătoase a devenit destul de ușoară - trebuie doar să le crești. O vizită la un maestru experimentat - și tu ești proprietarul unei manichiură perfectă. Cu toate acestea, pentru a menține atractivitatea unghiilor artificiale pentru o lungă perioadă de timp, ar trebui să aveți grijă în mod corespunzător pentru ei. În scopul de a construi forma nu a rupt și au fost puternice, se recomandă să urmeze câteva reguli de bază.
 
Protecția împotriva factorilor externi
După ce vă creșteți unghiile, trebuie să le protejați de influența externă. Mâinile nu trebuie să vină în contact cu produsele care conțin acetonă. Acest produs este inamicul nr. 1 pentru acrilic și gel, prin urmare, atunci când alegeți un lichid pentru îndepărtarea lacului și a substanțelor chimice de uz casnic, vă sfătuim să citiți cu atenție etichetele și lista componentelor incluse în unul sau altul.
 
Merită uitat de clește și foarfece. Lungimea și forma unghiilor artificiale trebuie ajustate numai cu ajutorul unui polizor și a unui fișier, care nu ar trebui să fie simplu, ci cu o acoperire specială. Numai uneltele concepute pentru unghiile prelungite vor ajuta la eliminarea defectului calitativ și nu vor dăuna plăcii unghiilor.
 
O atenție deosebită ar trebui acordată mijloacelor de acoperire a unghiilor acrilice sau de gel. Lucky trebuie să fie de înaltă calitate, astfel încât atunci când cumpărați, este recomandabil să verificați întotdeauna termenul lor de valabilitate și consistență.
 
Nu loviti si nu loviti
Formele artificiale, de regulă, au o bună forță. În situațiile în care cuiul tău ar fi fost doar crăpat, cel extins se va simți destul de confortabil. Dar, în orice caz, nu este recomandabil să le supuneți unor teste deosebit de severe. De exemplu, nu-i lovi pe o suprafață tare, nu arunca obiecte grele pe forme ... În general, ar trebui să fii foarte atent. Trebuie să ne amintim că plăcile artificiale nu sunt lipite doar pe cele naturale, ci sunt lipite literal. Prin urmare, dacă unghia extinsă iese, atunci o parte din cea naturală va dispărea și acest lucru este destul de dureros.
 
Corectarea unghiilor prelungite
Între corecții nu uitați de îngrijirea cuticulei. Pentru a preveni formarea unei burruri și pentru a înmuia cuticula, trebuie să hidritați și să hrăniți în mod regulat pielea din jurul unghiei cu uleiuri speciale cu vitamine. Cu creșterea rapidă a cuticulei se recomandă utilizarea cremelor care pot încetini creșterea. Astfel de medicamente pot fi găsite în orice magazin de specialitate. Înainte de procedura de manichiură nu este nevoie să înmuiați unghiile, trebuie să le înmuiați cu uleiuri speciale. Deci, reduceți riscul de deteriorare.
 
Dacă ați crescut cuie, atunci va trebui să le reglați o dată la trei săptămâni, deoarece în această perioadă de timp unghiile naturale cresc înapoi, ceea ce face ca formele artificiale să fie foarte slabe. Deci, spațiul rezultat ar trebui acoperit periodic cu o nouă porțiune de acrilic sau gel.
 
Temperatura scade
Unghiile prelungite sunt destul de sensibile la schimbările rapide ale temperaturii. De aceea, vizitarea saunei sau a băii trebuie să fie moderată și nu recomandăm imediat după camera de aburi să sară în piscină cu apă rece. Cuiele, desigur, nu se vor rupe, dar structura lor poate deveni mai fragila, ceea ce creste riscul de rupere a formelor cu un impact mic.
 
Cuielă ruptă
Unghiile artificiale nu le place manichiura hardware, ceea ce le face fragile și extrem de slabe.
 
Dacă ai rupt brusc un cui, atunci nu ar trebui să încerci să scapi singur de el acasă. Formele artificiale sunt îndepărtate cu o compoziție specială, iar întreaga procedură durează aproximativ o oră. Miscari inexpensive pot pur si simplu sa-ti dai unghiile, sa le faci mai uscate, mai subtiri, mai fragile si mai exfoliate. Acesta este motivul pentru care îngrijirea unghiilor extinse este recomandat să aibă întotdeauna încredere numai la profesioniști.
 
Un detaliu important: lacul pe plăci artificiale durează mult mai mult, deci nu este nevoie să le acoperiți cu un strat gros de lac, să respire mai bine în mod liber.
 

Îngrijirea formelor artificiale nu este atât de dificilă cum pare la prima vedere. Trebuie doar să fii foarte atent, să folosești doar mijloace de înaltă calitate, apoi unghiile tale te vor servi mult mai mult.

Sus